Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Torres V Rooney

Torres V Rooney  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto Lepszy Torres Czy Rooney

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie, kto jest Lepszy Fernando Torres z Chelsea, czy Wayne Rooney z Manchesteru United . >.> Czekam na Odpowiedzi .

mca.png

DO SZKULKI GINBUSY, KONJEC LENJUCHOWANIA ZACZYNA SIĘ KOHANA SZKUŁKA !.

Opublikowano

A może tak pseudo kibice powiedzie dlaczego np rooney? a nie tylko "rooney" i nabijanie postów...

Według mnie Rooney poniewaz jest to świetny piłkarz który wraca się nawet do obrony kiedy potrzeba , może nie jest tak techniczny jak torres lecz powera ma w nodze.. gdyby chciał mógłby być na każdej pozycji

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

A może tak pseudo kibice powiedzie dlaczego np rooney? a nie tylko "rooney" i nabijanie postów...

Według mnie Rooney poniewaz jest to świetny piłkarz który wraca się nawet do obrony kiedy potrzeba , może nie jest tak techniczny jak torres lecz powera ma w nodze.. gdyby chciał mógłby być na każdej pozycji

Dał ankietę to odpowiadają,nie napisał zasadnij swoją wypowiedź nawet,wjebałeś encyklopedie pewnie co?

@ Rooney.

Opublikowano

Ja tam zawsze byłem za Rooneyem, Szczegołnie mi się podoba jak Ładnie może strzelić Pięknego Gola . Naprawde jestem Fanem tego Powera w Nodze jak to napisał Kubiq1 . Torres To Troszke ciota. Widzieliscie Man - Chelsea . na 3:2 mógł strzelić . Okiwał i na pustą nie trafił . >.>

mca.png

Opublikowano

Ja tam zawsze byłem za Rooneyem, Szczegołnie mi się podoba jak Ładnie może strzelić Pięknego Gola . Naprawde jestem Fanem tego Powera w Nodze jak to napisał Kubiq1 . Torres To Troszke ciota. Widzieliscie Man - Chelsea . na 3:2 mógł strzelić . Okiwał i na pustą nie trafił . >.>

<facepalm>

Proponuje zoaczyc sobie ile kosztuje Torres a ile Rooney i zdobedziesz odpowiedz.Bo gimbusy ktore siedza 24/7 przed pc napierdalajac w metina albo minecrafta napewno ci odpowiedza.

Zeby odpowiedziec na to pytanie trzeba ogladac mecze chelsea i MU przez minimum 3 lata wtedy dowiemy sie kto jest lepszy

a gimbusy mysla ze Torres to cipa bo nie strzela.Kontuzja w 2010r bodajze kolana + zmiana klubu robia swoje.

Tak samo bylo z Eduardo zlamana noga i chlopak juz nic nie gral.

Opublikowano

Dał ankietę to odpowiadają,nie napisał zasadnij swoją wypowiedź nawet,wjebałeś encyklopedie pewnie co?

@ Rooney.

Lol encyklopedie? ja nie jestem gimbusem takim jak ty co tylko w minecrafta gra i nie interesuje się światem.. Bitch please..

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Dla mnie Torres jestem fanem Liverpoolu gdzie spędził najlepszy okres i mam na dzieje że wróci do dawnej formy

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

<facepalm>

Proponuje zoaczyc sobie ile kosztuje Torres a ile Rooney i zdobedziesz odpowiedz.Bo gimbusy ktore siedza 24/7 przed pc napierdalajac w metina albo minecrafta napewno ci odpowiedza.

Zeby odpowiedziec na to pytanie trzeba ogladac mecze chelsea i MU przez minimum 3 lata wtedy dowiemy sie kto jest lepszy

a gimbusy mysla ze Torres to cipa bo nie strzela.Kontuzja w 2010r bodajze kolana + zmiana klubu robia swoje.

Tak samo bylo z Eduardo zlamana noga i chlopak juz nic nie gral.

Haha, ogarnij się żaden piłkarz tak by nie zjebał . Nawet Rasiak jak Torres http://www.youtube.com/watch?v=6vdlwlUosHI Oto Link . Torres, Jest ciotą i zawsze będzie >,<

mca.png

Opublikowano

@Up bitch please... Nie widzę w tej ankiecie wyboru pt. CR7

@Topic Rooney. Jestem fanem MANU i od zawsze lubię tego zawodnika :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...